fredag den 12. november 2010

Gang i pindene.

Endelig er strikkelysten kommet igen. Gennem mit medlemskab på Ravelry http://www.ravelry.com/projects/SmilendeSusse

har jeg deltaget i nogle små "kal" og "sal/kal" og det har været motiverende for mig at se andre færdiggøre deres projekter. Det er bl. a. blevet til denne hat http://www.ravelry.com/patterns/library/hemlock-ring-doily-7556 , som i udgangspunktet er en dug de 1. 47 omgange. Jeg har brugt garn, der er håndspundet af fibre jeg har købt hos http://www.wildcraft.co.uk/ og der er så meget garn tilbage at jeg kan strikke et par håndledsvarmere, der er den næste udfordring i gruppen http://www.ravelry.com/groups/beginning-lace-knitters og selve mønsteret er her http://www.ravelry.com/patterns/library/brontes-mitts .


Det andet projekt er dette sjal http://www.ravelry.com/patterns/library/textured-shawl-recipe og det er også næsten færdigt.
Også dette garn er spundet af fibre købt hos http://www.wildcraft.co.uk/ og består af 85% cherviot og 15% silke, et meget lækkert og blødt garn.

Derudover er der stadig masser af fibre, der venter på at blive transformeret til garn, og så er der julegaver på pindene, og også disse projekter er stille og roligt ved at blive færdige.

Ingen kommentarer: