fredag den 18. februar 2011

Test, test, test

 Hvis det kniber med at få tiden til at gå, eller der skal inspiration til nye arbejder, kan jeg anbefale denne gruppe på Ravelry. Det må så lige være på sin plads også at bringe en advarsel, for det er absolut vanedannende, og de sidste ting jeg har testet er huen på billedet. Egentlig skulle det være min egen, men da Trine var på besøg med dejlige Andrea, syntes hun den klædte hende meget bedre end mig, hvilket er rigtigt da der jo er sådan ca. en generation imellem os. Hvis nogle har lyst til at strikke en er mønsteret til frit download her.

Samtidig med denne lille opgave kombinerede jeg lige endnu en test og min udfordring om 11 sjaler i 2011 og det resulterede i dette fine sjal. Oprindelig skulle det have været strikket i nogle hjemmespundne fibre herfra, men da det jo var en teststrikning er materialeforbruget lidt vanskeligt at forudsige, og ca. midtvejs måtte jeg erkende, at jeg ikke ville have nok. De kreative tanker blev aktiveret, og jeg har valgt at bruge 2 ngl Noro Silk Garten fra lageret til den midterste sektion. Vældig tilfredsstillende når det hjemmespundne kan gå hånd i hånd med det lækre købegarn.
Det sidste jeg har fået færdigt er en nederdel designet af hende her. En fantastisk dygtig designer,  som nu er kommet på min favoritliste. Hendes design er velsiddende, moderne og meget spændende at strikke.Jeg har allerede bestilt garn herfra og glæder mig til at strikke denne jakke.


 image title


1 kommentar:

Dortheivalo sagde ...

Huen er godt nok lækker og farven er også så fin.. jeg gad godt, men har lidt for mange ventende projekter for øjeblikket, hmmm