torsdag den 26. juli 2012

Slut på TdF / End of the TdF

 Min Tour de Fleece gik ikke helt som forventet. I løbet af Touren var jeg på ferie i London, og selv om jeg havde håndtene og uld med, kom det til at knibe med både motivationen og dokumentationen, da jeg den allerførste aften i det engelske fik sjålet min taske, som indeholdt mit camera og telefon, så muligheden for at tage billeder forsvandt.My Tour de Fleece was not quite as expected. During the tour I was on holiday in London and although I did had both spindlle and wool, it came to squint with both the motivation and the documentation when I the very first evening in the English got  my bag containing my camera and phone, stolen so the ability to take pictures disappeared.


Men jeg kom da godt igang med projekt Oldenburg Shawl, og har i den periode hvor løbet foregik fået færdigspundet 100gr to-trådet garn og har fået gjort adskillige singler klar til tvinning.

But I have  good start with the project Oldenburg shawl, and has during the race completed 100g  two-ply yarn and had made ​​several singles ready for plying.

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Jeg er bare imponeret.... Det var da rigtig ærgerligt med kameraet! Håber, du får dig et nyt, og at ferien iøvrigt var god.

Strikkeheksen sagde ...

Det var dog en ualmindelig træls start på ferien, at få stjålet sin taske!
Smukt garn, du har fået spundet :-)

LiteraryLadybug sagde ...

Lovely yarn!