torsdag den 24. marts 2011

Et billede af mit liv.

 Da jeg i sidste blogindlæg skulle vise mit udbytte af dobbeltstrik workshoppen, blev der hurtigt taget et billede, der kom på bloggen. Sjovt nok er dette billede helt tilfældigt blevet dokumentation over hvad jeg p.t. bruger min tid på.
  • Strikketøjet, der lige nu er den aktivitet, der giver mig glæde og afstresning.
  • Øverst til venstre i billedet ligger alle de forskellige opskrifter, der giver mit strikketøj liv, og da en del af dem er teststrikning, får min selvtillid også et tiltrængt boost.
  • Lige derunder ligger der nogle hånsindfarvede fibre klar til spinding. Planen er at de skal ende ud i et sjal. Gad vide hvad det er med mig og sjaler i øjeblikket?
  • Ude til højre ligger Gyldendals røde ordbøger engelsk/dansk og dansk/engelsk parat til at guide mig, når jeg skal kommunikere med alle de søde og spændende mennesker, der er på Ravelry.
  • Endelig er der PCeren, som fylder det meste af min arbejdsdag, og også er min indgang til alle de spændende blogge jeg glæder mig over at følge med i. Nåh ja ikke at forglemme så foretager jeg mig rigtig mange garn- og fibreindkøb over nettet.

Men heldigvis er dette ikke hele sandheden, levende mennesker og samvær med familien hører også med til historien, derfor også lige et billede hvor Anna stolt danser rundt i sin nye nederdel, strikket af farmor.

3 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Åhh hvor ser hun dejlig ud i sin nye nederdel..

Susses spindehjørne sagde ...

Tak, ja og hun var endda syg, derfor var vi nødt til at lade hende beholde sutten.

christunte sagde ...

Nåååh, sød pige og skøn nederdel!