torsdag den 2. juni 2011

Sokker

 Jeg fik overtalt min husbond til, at det kunne være hyggeligt at køre til Saltum den weekend midt i maj, hvor de afholdt deres Uldfestival.Vi havde en dejlig tur på trods regnen, der piskede ned næsten konstant. Jeg fik købt lidt garn og nogle dejlige knapper, og selv om fristelserne var mange lykkedes det mig at forsage de fleste.

Vi boede på Skovsgaards Hotel. Et helt særligt sted, hvor nogle udviklingshæmmede er med i det daglige arbejde, hvilket gav os nogle oplevelser ud over det sædvanlige. Ud over et privat selskab, der holdt fest, var vi de eneste på hotellet, så vi blev udstyret med nøgle, så vi selv kunne låse os ud og ind, og næste morgen måtte vi selv lukke os ud. Så vi lagde betalingen for overnatning i receptionen og nøglen i postkassen :0). En rigtig dejlig oplevelse i disse tider, hvor mistilliden og kontrollen ofte har overtaget.

Der er ca 3,5 times kørsel herfra til Saltum, så et handy strikketøj skulle sættes i gang. Opskriften blev valgt i en af mine sidst indkøbte bøger, og det er det første par strømper, jeg har strikket i Lace.Garnet er et fantastisk dejligt strømpegarn, der består af merino og silke. Det er fra maj sendingen, fra den strømpegarns klub jeg tilmeldte mig tilbage i januar måned.

3 kommentarer:

Fruen sagde ...

Hej Sus
De ser altså rigtig lækre ud og skal nok være gode på en kølig sommer aften, når der er lidt silke i.
Go weekend :-)
Kis

christunte sagde ...

Uhm, de er nok dejlige at stikke tæerne i!

Bebiane sagde ...

Det er rigtig godt, når de mænd kan overtales til en tur på landet. I har haft mange oplevelser, dejligt. Smukke sokker du har strikket, dejlige farverige.