lørdag den 10. december 2011

Julegaver yehar

 I denne tid er posten en god ven her, ligesom han sikkert er det hos jer også. I torsdag var det denne pakke, der skabte glæde her.

En af de sidste dage i november meldte jeg mig til en SWAP på Ravelry. Jeg har været med i wildcraft-woollies i et par år nu, og synes næsten at jeg kender medlemmerne i gruppen godt,  så da der blev lagt op til en hemmelig julegave bytning, meldte jeg til.

I min pakke er der 100 gr. håndfarvet silke herfra og det er helt sikkert at det ikke varer længe inden jeg vil prøve nogle af de andre fibre de har. Der var også dejlig chokolade-konfekt og nogle fine keramikperler i pakken. En virkelig dejlig pakke og jeg vil helt sikkert være med igen. Jeg synes, det er en dejlig måde at lære andre mennesker at kende på.

Helt anderledes og uventet var det, da jeg sidst i november måned modtog en pakke fra Karin, for selv om jeg ofte køber fibre af Karin, vidste jeg, at jeg ikke havde nogle ordre liggende. Mysteriet blev løst, da en dejlig hilsen med en glædelig jul fra Spindeforeningen faldt ud af pakken. Bestyrelsen havde fået den fantastiske ide, at alle medlemmer skulle have en fiberhilsen til jul. En fantastisk forening at være medlem af. Ud over at det er nogle dejlige mennesker, er kontingentet også latterligt lille, så det er virkelig en win-win, at være der.

3 kommentarer:

Lis sagde ...

Ja, så er det dejligt at være med, når man som medlem også får noget tilbage. Især når det er noget man ikke har forventet at få.

Kh. Lis

Kirsten Amstrup sagde ...

Jeg er meget nysgerrig efter at følge din blok. Jeg har nemlig INGEN! forstand på spinding, men da jeg i bund og grund er glad for alskens fibre, vil jeg meget gerne lære mere, bl.a. hos dig.
De blå fibre er smukke. Hvad mon de skal blive til?

Susses spindehjørne sagde ...

Tak for jeres dejlige kommentarer.
De blå fibre er Falckland (får), 12% nylon og en lille bitte smule glimmer nylon. Da det er den perfekte blanding i strømpegarn ender det nok som et par sokker.
Ha fortsat en god søndag.