mandag den 6. december 2010

Øje for julemarkeder.


Så blev dette års julemarkeder efterset. Sidste weekend blev det til Tørning Mølles Venners julemarked http://www.toerning-moelle.dk/, der er en tilbagevendende begivenhed. Standene er en god blanding af lokale husflidsfolk og kunsthåndværkere, samt noge få fra det øvrige land. Et traditionelt gammeldags julemarked, der for alvor skaber julestemning, når der som i år ligger et tykt lag sne.


Om søndagen gik turen til http://gammel.trapholt.dk/printpage.asp?id=452, der er en slags "lukket" marked, hvor de udstillende kunsthåndværkere er specielt udvalgt. Som sædvanligt var der rigtig mange spændende og smukke ting at se på. Pengepungen kom da også på arbejde, købte lidt forskellige sølvarbejder og lidt strik.

Samme dag nåede vi så også lige http://www.koldinghus.dk/, også et traditionelt gammelt julemarked, blot er varerne og priserne ;0), på et noget højere niveau end på Tørring Mølle, men jeg fik da købt nogle smukke glasengle.


Endelig har vi denne weekend været på de designstuderendes på http://www.designskolenkolding.dk/, som er noget helt andet end de andre markeder. Det er altid inspirerende at se de studerendes inovative, iderige og inspirerende boder, og da Rikke ikke selv kunne være med i år, hyggede Trine og jeg os med at vælge de "skøre" gaver vi kunne finde til hende. Vi fik bl.a. købt en strikket sjøjfe i en kæde og noget så mærkeligt som øjne til ørerne :0).


Ingen kommentarer: