torsdag den 22. marts 2012

Forårsglæde / Springtime Happynes

De sidste to week-ends har været rigtig travle og fyldt med inspiration og dejligt selskab.
Det første arrangement jeg har deltaget i var Fiberfesten i Ry, der fandt sted den 1. lørdag i denne dejlige, første forårsmåned. Desværre havde jeg glemt at tage foto apparatet med men interessered læsere kan finde rigtig gode beskrivelser her og her, begge damer har for 2. år arrangeret denne fantastiske dag sammen med Spindeforeningen.

The two last weekends have been really busy an full of inspiration and great company. The first event I attended was the "Fiber Festival in Ry", which took place on the 1 th Saturday in this lovely Spring month. Unfortunately I had forgotten to bring my camera with me, but you can read more here and here, both women have organized this amaizing event for the 2 th years in cooperation with the Danish Spinning Association. (Sorry the link is in Danish only).

I samme weekend var jeg til "Rokketræf" på Rinkenæs Efterskole, og igen i år var det en dejlig oplevelse og igen havde jeg glemt cameraet, men der er masser af billeder fra dagen her.

During the same weekend I was at "Rokketræf" på Rinkenæs Efterskole, and again this year, it was a wonderful experience and again, I had forgotten the camera, but theire are plenty of photos from the day here.
Sidste weekend gjaldt det så et lokalt arrangement. Haderslev Husflid afholder hvert år en forårsudstilling og jeg havde valgt at deltage i år, så jeg fik mulighed for at vise og fortælle noget om de forskellige fibre. Weekenden forløb fint og rigtig mange viste interesse for mit lille arbejdende værksted. Det eneste minus er at jeg ikke havde flyers med fra Spindeforeningen, så det må jeg prøve at huske næste gang.

Last weekend I went to a local event. The local craft sociaty was organizing theire annual craft show and I had chosen to participate this year, because I got the opportunity to show and tell ALL about fibres. The weekend went well and I have many interessted people in my small workshop.

5 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Ih hvor ser det rigtig spændende ud de garner du har...;-))

Lea sagde ...

Det har da været en dejlig måned fyldt med gode kreative arrangementer - det er skønt at komme ud og dele begejstringen for de uldne sager :-)

Fruen sagde ...

Sikke aktiv du har været Sus.
Det var en super fiber-rig weekend vi havde sammen. Så var det godt at vi var gode til at reklamere for spindeforeningen til rokketræf.
Knus Kis

christunte sagde ...

Det ser vildt hyggeligt ud!

Susses spindehjørne sagde ...

Tak skal I have allesammen, det HAR været nogle fantastiske dage.