fredag den 15. juli 2011

F--------- bjergetape

De sidste dage er gået med at spinde den dejligste blanding af baby Camel og silke. Jeg har forsøgt at spinde så tyndt, som det overhovedet har været muligt, og min singel er da også blevet fint jævn og næsten ligeså tyndt som en enkelt tråd broderegarn.
I dag skulle jeg så lige tvinde de to spoler til et to-trådet garn, inden næste projekt.

Jeg fandt så hurtigt ud ad at det da vist er meget passende at tvinde tynde garner på en bjergetape, da det tog mig 3 1/2 time at tvinde de 100gr. fibre, så jeg er rigtig spændt på at regne løbelængden ud i morgen, når garnet er blevet vasket.

For et stykke tid siden købte jeg dette karteflor hos Hanne. Hun kalder det skovbund og har kartet merino, silke og bomuldsnistre i forskellige grønne farver sammen.


Da det er meget spændende strukturer der ses i kartefloret, har jeg valgt blot at spinde fra en ende af, uden at forberede fibrene mere. Samtidig har jeg valgt at lade garnet være tykt og med de "klumper" der kommer naturligt når der ikke holdes ret meget igen på fibrene. Og denne gang skal der ikke tvindes, så allerede i morgen, skulle jeg gerne være færdig med mit eget "Art Yarn".

Endelig har jeg også fået færdiggjort en test for Elena Nodel, og denne gang kommer det Andrea til gavn.Garnet er rigtig dejligt superwash merino og er håndindfarvet af Tani, ikke helt billigt og det nærmeste sted jeg kan få det fra er Norge. Og at Norge ikke er med i EU lærte jeg på den hårde måde, fik lige en opkrævning på importafgift, inden jeg kunne få pakken udleveret :0(.

2 kommentarer:

Irene sagde ...

Det garn ser ufattelig lækkert ud:-) Tunikaen er noget så fin - elsker den farve:-)

christunte sagde ...

Det ser ellers bare skønt ud! Du bliver virkelig sej til at spinde tyndt garn, når touren er færdig....
Meget sød tunika.